BORSTVOEDINGSCONFERENTIE Back to Basic

VROEGE-VOGEL-VOORDEEL-VOORINSCHRIJVING

Op 6-10-2017 wordt in Apenheul onze eerste grote Nederlandse niet-gesponsorde borstvoedingsconferentie gehouden. Een hele dag vol met leuke sprekers die staan te popelen om te vertellen hoe bijzonder en uitdagend verdieping over kennis van de fysiologie kan zijn.

De plek is niet toevallig, er zijn tussen zoogdieren net zoveel verschillen als overeenkomsten. Daar gaan we naar op zoek tijdens plenaire lezingen en in kleinschalige workshops.

Een tipje van de sluier over de sprekers die toegezegd hebben:

Tom van den Broecke – IBCLC, verloskundige en advocaat van de baby
Nienke Tottenbos – Groene Vrouw, auteur van “De Poepdokter”
Myrte van Lonkhuijsen – IBCLC, kenniskanon
Anita Spiegels – IBCLC, verpleegkundige, nonverbale communicatie van de baby
Debby Mendelsohn – psycholoog, auteur van “Borstvoeding geven doe je zo”

We hopen op een gezellige, maar vooral leerzame dag die we jaarlijks kunnen gaan herhalen.
Natuurlijk wordt accreditatie aangevraagd voor kraamverzorgenden, borstvoedingscoaches, verpleegkundigen, verloskundigen en lactatiekundigen. We mikken op 8 accreditatiepunten als je de hele dag komt, of 4 als je een dagdeel komt. Je kunt kiezen of je de hele dag of alleen de ochtend of middag komt, vroeg wilt beginnen of liever toch iets later. We rekenen op iedereen met de lunch.

Omdat de conferentie niet gesponsord is, kan deze alleen maar door gaan als we op 01-02-2017 voldoende voorinschrijvingen binnen hebben om de kosten te kunnen dekken. Daarom bieden we je een korting aan als je vóór deze datum inschrijft. Mocht de conferentie onverhoopt toch niet door gaan dan krijg je uiteraard je geld terug..

Prijzen conferentie
Normaal tarief Vroege vogel
hele dag €150 €120
ochtend of middag €85 €70
late binnenkomst €110 €90

Tot en met 15-02-2017 geldt een VROEGE-VOGEL-VOORDEEL-VOORINSCHRIJVING korting van 20%! Vanaf 16-02-2017 geldt het normale tarief.

Langere termijn voor vroege vogels tarief!

We hebben genoeg vroege vogel aanmeldingen om de conferentie door te laten gaan!

Goed nieuws voor je, je kan langer gebruik maken van de vroegboekkorting. Omdat de website niet eerder in gebruik kon worden genomen is het maar een korte periode mogelijk geweest om in te schrijven. Om tegemoet te komen aan instellingen die iets minder snel kunnen schakelen laten we de vroegboekkorting twee weken langer bestaan.

Het blijft dus tot 15-02-2017 mogelijk om met korting in te schrijven.