Geannuleerd. Borstvoedingsconferentie Geloof en Wetenschap; Geef je nu op voor: van Borst tot Wetenschap!

Helaas moeten wij je meedelen dat deze conferentie niet door kan gaan i.v.m. te weinig aanmeldingen. Hiervoor in de plaats komt een ééndaagse conferentie, info hierover volgt.

Klik hier om naar de info te gaan over de vervangende conferentie: van Borst tot Wetenschap, en meld je nu nog aan!

Na onze zeer succesvolle conferentie in Apenheul in 2017 komt er een vervolg in de borstvoedingsweek van 2019. Dit keer zijn wij te gast in het Dominicanenklooster in Huissen. Wat ons betreft de perfecte omgeving voor onze tweede ongesponsorde conferentie “Geloof en Wetenschap”.

Nieuw is dit keer dat de avond voor de grote conferentie al een préconferentie wordt aangeboden en er voor de snelle beslissers de mogelijkheid is om te overnachten in klooster.

Het programma biedt een afwisseling van plenaire lezingen en workshops en er is een ruime diversiteit aan nationale en internationale sprekers uitgenodigd. We zetten de bakerpraatjes tegenover de evidence based protocollen van een academisch ziekenhuis en de traditionele eeuwenoude massagetechnieken tegenover het nieuwste onderzoek van de oscillatietherapie. Van tongriempjes tot cariës, van gewoontes in andere culturen tot kaaskopwijsheden.

Omdat de conferentie ongesponsord is, kunnen we de locatie pas definitief boeken als we voldoende vooraanmeldingen hebben. Daarom hebben we een aantrekkelijk “vroege vogel tarief”. Op 15 maart beslissen we of de conferentie door kan gaan, als deze onverhoopt niet door zou gaan ontvang je je geld retour. Gaat de conferentie wél door, dan is je inschrijving bindend. Je kunt niet annuleren en krijgt geen geld terug. Wel kan je iemand anders in je plaats laten gaan. Zorg dat je er bij bent!

Bij deze conferentie is er een preconferentie gepland op donderdagavond 3 oktober. Voor mensen die voor de gehele conferentie willen boeken is er een beperkt aantal gastenkamers beschikbaar in het klooster. Bij aanmelding kun je je voorkeur aangeven. Bij definitief doorgaan van de conferentie worden de kamers verdeeld op volgorde van binnenkomst en worden dan apart gefactureerd.

Er zijn 1 en 2 persoonskamers. Prijzen per persoon zijn €40 in een tweepersoonskamer en €50 in een 1 persoonskamer. Deze prijzen zijn inclusief ontbijt en boekingskosten.

Het Domincanenklooster in Huissen biedt een mooie en inspirerende omgeving voor deze conferentie.

Naarmate het programma vastere vormen aanneemt vind u hier meer informatie.

Inschrijving tot 15 maart tegen het Vroege Vogel tarief. Indien het minimale deelnemer aantal niet wordt bereikt gaat de conferentie niet door en krijgt u uw inschrijvingsgeld retour.

Naarmate het programma vastere vormen aanneemt vind u hier meer informatie.

Naarmate het programma vastere vormen aanneemt vind u hier meer informatie.

Handouts en certificaten van deelname komen na afloop voor deelnemers beschikbaar